N455 Boskoop: start werkzaamheden

Gepubliceerd op 9 februari 2017De provincie Zuid-Holland werkt vanaf 21 februari tot medio 2017 aan de N455 Noordeinde in Boskoop. In het fietspad wordt een riool aangelegd om het regenwater af te voeren. Deze werkzaamheden vinden plaats ter hoogte van makelaardij Oudijk (huisnummer 127) tot aan de rotonde bij de Zijde (huisnummer 373), steeds over een gedeelte van ongeveer 100 meter.

Planning

Door de aard van de werkzaamheden kan de aannemer niet exact aangeven op welk moment hij op welke plek aan het werk is. Kijk voor de meest actuele planning op www.zuid-holland.nl/n455.

(Verkeers)hinder

Waar er werkzaamheden plaatsvinden, kan op dat moment geen gebruik worden gemaakt van de parkeervakken. Ook is er steeds een gedeelte van het fietspad afgesloten: fietsers worden over de rijbaan geleid. Autoverkeer maakt, met behulp van tijdelijke verkeerslichten, gebruik van één rijbaan. Houd rekening met eventueel oponthoud. Nood- en hulpdiensten kunnen altijd gebruikmaken van de weg. Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Afsluiting Snijdelwijklaan en Puttelaan

Medio april passeren de werkzaamheden de Snijdelwijklaan en medio juni de Puttenlaan. Als gevolg hiervan zijn beurtelings de kruising van het Noordeinde met de Snijdelwijklaan en de Puttelaan gedurende 2 weken afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt ter plekke door gele borden omgeleid. Arriva buslijnen 186, 187 en 382 worden een week omgeleid, kijk te zijner tijd op www.arriva.nl voor de exacte omleiding.


Volg VerkeerZH op Twitter