N207 Boskoop: werkzaamheden openbare verlichting

Gepubliceerd op 17 februari 2017Tussen maandag 20 en vrijdag 24 februari voert de provincie gedurende enkele avonden werkzaamheden uit aan de openbare verlichting op de Alphenseweg (N207) in en ten zuiden van de tunnel in Boskoop. De werkzaamheden zijn een aanvulling op de werkzaamheden die eerder plaatsvonden aan de openbare verlichting.

Werkzaamheden

In de tunnel worden bestaande armaturen en kabels vervangen. Ten zuiden van de tunnel worden naast de tunnelwand twee oude lichtmasten verwijderd en twee nieuwe lichtmasten geplaatst.

Halve rijbaanafsluiting

De werkzaamheden worden in de nacht uitgevoerd, tussen 20.00 uur en 06.00 uur. Er is steeds één rijbaan afgesloten. Verkeer in de andere richting wordt bovenlangs omgeleid. De werkzaamheden vinden plaats in de tunnel in Boskoop en ten zuiden van de tunnel.

Waar gewerkt wordt, is overlast

Tijdens de werkzaamheden streven we ernaar om u zo volledig mogelijk te informeren. Mocht u naar aanleiding van de werkzaamheden vragen hebben of een melding willen maken, dan kunt u contact opnemen met de projectleiden Rens Verbunt via zuidholland@pzh.nl


Volg VerkeerZH op Twitter