N444: werkzaamheden Voorhout

Gepubliceerd op 8 maart 2017Provincie Zuid-Holland werkt aan de aanleg van een turborotonde en een fietsers- en voetgangersonderdoorgang bij de Nagelbrug in Voorhout. De werkzaamheden vinden plaats tussen het Teylingen College (KTS) en de Geert Willem Sikkensrotonde nabij de A44. In verband met de werkzaamheden is het noodzakelijk om in maart en april delen van de weg tijdelijk af te sluiten voor autoverkeer. Tijdens de onderstaande werkzaamheden hebben fietsers en wandelaars altijd doorgang.

Verkeershinder

Van maandag 20 tot en met woensdag 22 maart van 07:00 ’s ochtends tot 17:00 uur ’s middags is de Rijnsburgerweg tussen Stichting Buitenplaats Nieuw Schoonoord en de Nagelbrug afgesloten voor autoverkeer.

Op donderdagavond 23 maart van 19:00 uur tot 05:00 uur is de N444 ter hoogte van de KTS (Teylingen College) afgesloten. Verkeer vanuit Voorhout en de Rijnsburgerweg richting de A44 kan wel gebruikmaken van de kruising bij de Nagelbrug.

In het weekend van 8 april is er geen autoverkeer mogelijk tussen de KTS en de Sportlaan. Autoverkeer vanuit Noordwijk, Voorhout en de A44 wordt omgeleid. Nadere berichtgeving hierover volgt.


Volg VerkeerZH op Twitter