N455 Boskoop: Afsluiting Snijdelwijklaan

Gepubliceerd op 13 april 2017De provincie Zuid-Holland werkt van 1 tot en met 5 mei 2017 aan de N455 Noordeinde in Boskoop ter hoogte van de Snijdelwijklaan. De kruising van de Snijdelwijklaan met het Noordeinde is hierdoor afgesloten voor alle verkeer behalve fietsers en voetgangers.

Verkeer op het Noordeinde kan nog wel rechtdoor over de rotonde zijn weg vervolgen, maar niet afslaan naar de Snijdelwijklaan. In het fietspad van het Noordeinde wordt momenteel een rioolbuis gelegd om het regenwater af te voeren. Omdat dit riool de Snijdelwijklaan passeert, is het noodzakelijk de aansluiting tijdelijk te stremmen. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het groot onderhoud aan de N455 Noordeinde dat tot medio 2017 zal duren.

Hinder

Van 1 tot en met 5 mei is de toegang en afslag Snijdelwijklaan vanaf het Noordeinde afgesloten voor alle verkeer, behalve fietsers en voetgangers. Het verkeer wordt ter plekke door gele borden omgeleid.

Omleidingen buslijnen

Arriva buslijnen 186, 187 en 382 worden ook omgeleid, kijk op de website van Arriva voor de exacte omleiding. Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Volg @verkeerZH op Twitter