N467: nog tot 30 oktober één rijbaan open

Gepubliceerd op 19 oktober 2017De werkzaamheden van Evides aan de Opstalweg duren iets langer dan gepland. Nog tot 30 oktober is één rijbaan open, waar verkeer om en om overheen rijdt.

Eigenlijk zouden vanaf 18 oktober beide rijstroken weer open zijn. Het werk duurt echter iets langer, omdat de hoeveelheid kabels en leidingen onder het fietspad nog complexer is dan waterleidingbedrijf Evides had gedacht. Daarnaast is het werkgebied kleiner dan gepland, omdat een deel van het kruispunt open is voor verkeer. Evides werkt ieder weekend door om de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden. De vertraging heeft geen invloed op het halen van de einddatum van 1 december.

Volgende fases

Vanaf 30 oktober tot 21 november 2017 is de kruising Opstalweg/Galgeweg open voor het verkeer. De ’s-Gravenzandseweg blijft in die periode afgesloten. Zonodig worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer extra te begeleiden.

Van woensdag 22 november tot en met woensdag 29 november 2017 is het kruispunt van de Opstalweg geheel afgesloten. De Galgeweg gaat op 1 december 2017 uiterlijk aan het einde van de dag weer open voor al het verkeer.


Volg VerkeerZH op Twitter