N455: Nachtafsluiting Hoogeveenseweg in Boskoop

Gepubliceerd op 14 november 2017De provincie Zuid-Holland voert binnenkort herstelwerkzaamheden uit aan de hoofdrijbaan van de Hoogeveenseweg tussen de rotonde bij de Zijde en de rotonde bij de N209. Ook in het asfalt van het aanliggende fietspad zit een scheur op het gedeelte tussen de rotonde bij de Zijde en de Roemer. Ook hier wordt er een strook nieuw asfalt gelegd.

(Verkeers)hinder

In de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 november van 20.00 - 06.00 uur wordt de scheur in de hoofdrijbaan hersteld. Ter plaatse van deze scheur wordt een strook opnieuw geasfalteerd. Hiervoor wordt de hoofdrijbaan  afgesloten en dient alle verkeer om te rijden via de Gemeneweg en de N11. De scheur in het fietspad wordt overdag geasfalteerd, fietsers worden via het fietspad aan de overzijde van de weg omgeleid. Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Werkzaamheden Oasen

Ook Oasen Drinkwater is in november en december aan het werk aan de N455 ten behoeve van een verlegging/boring voor het waterleidingnetwerk. Op dit moment is de planning van deze werkzaamheden nog niet bekend. Zodra informatie beschikbaar is zal deze op de webste beschikbaar worden gesteld.

Meer informatie

Voor vragen en opmerkingen over de werkzaamheden van Oasen, neem dan contact op via www.oasen.nl of @Oasendrinkwater.


Volg VerkeerZH op Twitter