N207: Nachtafsluiting kruising Burgemeester Bakhuizenlaan tot aan kruising N446

Gepubliceerd op 29 november 2017De provincie Zuid-Holland voert in de nachten van 14-16 december 2017 werkzaamheden uit aan de N207 tussen Leimuiden en de Leidsevaartbrug bij Rijnsaterwoude. Hierdoor is de N207 enkele nachten afgesloten voor verkeer.

De N207 is tijdens de nachten van 14 tot en met 16 december gestremd voor al het verkeer vanaf de Burgemeester Bakhuizenlaan in Leimuiden tot aan de kruising met Kruisweg (N446). De provincie Zuid-Holland voert tijdens deze nachten werkzaamheden uit tussen de Drechtbrug en de brug over Leidsevaart. De provincie voert de werkzaamheden uit om de doorstroming te verbeteren en de regio zo beter bereikbaar te maken.

Nachtafsluiting

Het betreft de volgende nachten:
1. Donderdag 14 december 20.00 uur tot vrijdag 15 december 6.00 uur.
2. Vrijdag 15 december 20.00 uur tot zaterdag 16 december 6.00 uur.

De nachtafsluitingen zijn nodig om de verkeersstroom over te zetten naar gereed gekomen nieuwe weghelften. Tijdens de nachtafsluitingen blijft de Vriezenweg open voor recht doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer voor de oostkant van de Kerkweg wordt door verkeersregelaars begeleid.

Omleidingsroutes staan ter plekke aangegeven. De stremming van de N207 is afgestemd met onder andere de hulpdiensten en Arriva. Arriva zal zelf haar reizigers informeren. Het uitvoeren van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersverwachtingen. Bij slecht weer worden de werkzaamheden mogelijk opnieuw ingepland.

Werkzaamheden tussen Leimuiden - Alphen aan den Rijn

De provincie Zuid-Holland werkt aan de N207 tussen Leimuiden en Alphen aan den Rijn om de doorstroming van het verkeer in het gebied te bevorderen. De provincie legt extra busstroken aan, pakt de kruispunten aan en vervangt de Drechtbrug en de brug over Leidsevaart. De busstroken zijn bestemd voor R-net, het kwaliteitskeurmerk voor hoogwaardig openbaar vervoer (HOV) in de Randstad. Zo wordt de regio beter bereikbaar en wordt de economie versterkt.

Waar gewerkt wordt, is overlast

Tijdens de werkzaamheden streven we ernaar u zo volledig mogelijk te informeren om de hinder te beperken. Mocht u naar aanleiding van de werkzaamheden vragen hebben of een melding willen maken, dan kunt u deze sturen naar zuidholland@pzh.nl. Of blijf op de hoogte via de website http://www.zuid-holland.nl/n207noord. U kunt zich hier ook aanmelden voor de (digitale) nieuwsbrief.


Volg VerkeerZH op Twitter