N207 bij Gouda: werkzaamheden eerste fase gereed

Gepubliceerd op 20 december 2017De asfaltwerkzaamheden aan de N207 bij Gouda tussen Gouwe Park en het sluiseiland zijn voltooid. Dit gedeelte is voor de komende jaren weer vrij van groot onderhoud. De provincie bedankt alle bewoners en betrokkenen voor het begrip en geduld.

Van de kruising met Gouwe Park tot en met de Eurotonde is zowel het fietspad als de hoofdrijbaan voorzien van nieuw asfalt. Ter hoogte van Westergouwe ligt stil asfalt.

Markering fietspad

Begin 2018 wordt op een aantal plekken nog wegmarkering aangebracht op het fietspad. Het was in de periode van de werkzaamheden te koud voor het aanbrengen van markering op het fietspad.

Groot onderhoud

De werkzaamheden zijn onderdeel van het groot onderhoud aan de N207 nabij Gouda. In 2018 vinden er werkzaamheden plaats tussen de Eurotonde (ingang Westergouwe) en het sluiseiland. Het fietsverkeer krijgt een eigen, veiligere route via een nieuw aan te leggen fietsbrug en het Zuidplasviaduct wordt alleen toegankelijk voor autoverkeer. Meer info over deze werkzaamheden volgt.


Volg VerkeerZH op Twitter