Inloopavond op 20 februari: Reconstructie fietspad Middel Broekweg

Gepubliceerd op 8 februari 2018De provincie Zuid-Holland verbetert het fietspad langs de Middel Broekweg in Honselersdijk (gemeente Westland). De werkzaamheden starten vanaf 26 januari.

De losliggende stoeptegels en brede voegen op dit fietspad worden vervangen door vlakke betonplaten. Dit verbetert het fietscomfort. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden is één rijbaan gedeeltelijk afgesloten. De aannemer onderzoekt momenteel of de werkzaamheden ’s nachts uitgevoerd kunnen worden. Dit heeft als voordeel dat de woningen en bedrijven aan de Middel Broekweg overdag goed bereikbaar zijn. Ook heeft de aannemer dan meer aaneengesloten werkuren zodat de werkzaamheden eerder zijn afgerond.

Inloopavond 20 februari

Op dinsdagavond 20 februari 2018 van 19.00 uur tot 21.00 uur houdt de provincie een inloopavond om u te informeren over deze werkzaamheden. De bijeenkomst wordt gehouden bij Tomatoworld, Zwetlaan 2, 2675LB Honselersdijk. Tijdens deze avond worden de werkzaamheden en de gevolgen daarvan toegelicht, wordt de planning gedeeld en kunt u vragen stellen.


Volg VerkeerZH op Twitter