Gewijzigde verkeerssituatie bij werkzaamheden N211 vanaf 9 september

Gepubliceerd op 30 augustus 2018Vanaf 9 september start een nieuwe fase in de bouw van de N211. Er geldt een gewijzigde verkeerssituatie.

Van zondagavond 9 september t/m maandagmorgen 29 oktober gaat een nieuwe fase (B4) van start in de bouw van de N211. Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan de rijbaan, het fietspad en de openbare verlichting. Er is niet genoeg ruimte om de werkzaamheden uit te voeren met behoud van alle verkeersstromen. Daarom geldt een afsluiting voor verkeer in de richting van Poeldijk.

Wat betekent dit voor omwonenden

In verband met de omleiding en bereikbaarheid van hulpdiensten verzoeken wij u om uw auto, aanhangwagen of ander persoonlijk eigendom vanaf zondag 9 september 23.00 uur niet langs de Vredebestlaan maar elders te parkeren. De ruimte op de Vredebestlaan is nodig om hulpdiensten veilig doorgang te bieden. Wij adviseren u in samenspraak met uw buren gebruik te maken van elkaars parkeergelegenheid of te parkeren in de daarvoor bestemde vakken.

Verkeerssituatie

Op de Nieuweweg (N211) tussen de rotonde ABC-Westland (Paul Captijnlaan) en kruising N213 bij de entree van Poeldijk is er van zondag 9 september om 22.00 uur tot en met maandag 29 oktober 06.00 uur een afsluiting voor verkeer in één richting.

  • Verkeer vanuit het Westland rijdt langs het werkvak over de Nieuweweg
  • Vanuit Den Haag geldt een omleiding voor het doorgaande auto- en vrachtverkeer via de Lozerlaan>N211>N222>N213
  • Fietsers en voetgangers worden omgeleid met gele borden
  • Woningen en bedrijven blijven zoveel mogelijk bereikbaar via een tijdelijke voorziening. Bij langer oponthoud nemen wij contact op met de betreffende bewoners en bedrijven

Volg VerkeerZH op Twitter