N492: Uitloop nachtelijke werkzaamheden

Gepubliceerd op 31 oktober 2018De provincie Zuid-Holland voert groot onderhoud uit aan de Groene Kruisweg (N492). Door onverwachte omstandigheden is er een uitloop van de werkzaamheden. Van 5 tot en met 8 november worden gedurende 3 nachten nog werkzaamheden uitgevoerd.

N492: Uitloop nachtelijke werkzaamheden

De provincie Zuid-Holland voert groot onderhoud uit aan de Groene Kruisweg (N492). Door onverwachte omstandigheden lopen de werkzaamheden uit. Van 5 tot en met 8 november worden in 3 nachten de overige werkzaamheden uitgevoerd.

Uitloop asfalteringswerkzaamheden

De rijbaan richting Rotterdam van de Groene Kruisweg (N492) tussen het kruispunt met de Koddeweg en het kruispunt met de Karvelsedijk is niet volgens planning gefreesd en geasfalteerd. Die werkzaamheden worden nu uitgevoerd in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 november en in de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 november tussen 21.00 en 05.00 uur.

Verkeershinder

Tijdens de 2 nachten wordt alle verkeer in beide richtingen over één rijbaan geleid. Dat is over de rijbaan richting Spijkenisse. De verkeerslichten op de kruisingen Koddeweg en Karvelsedijk staan uit en het verkeer wordt door verkeersregelaars begeleid.

2 nachten lokale omleiding fietsers

In de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 november en in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 november worden tussen 21.00 en 05.00 uur afrondende asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd aan de fietspaden langs de Groene Kruisweg. Tijdens die 2 nachten hebben fietsers op sommige plekken geen doorgang. Het fietsverkeer volgt een lokale omleiding die met verkeersborden wordt aangegeven.

Omleiding gemotoriseerd verkeer

Tijdens de asfalteringswerkzaamheden aan het fietspad in de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 november is op het kruispunt met de Schroeder van der Kolklaan de inrit naar de Zwaardijk afgesloten. Het verkeer vanaf de Groene Kruisweg kan daar niet de Zwaardijk in, maar wel uit. Alle verkeer vanaf de Groene Kruisweg en S. van der Kolklaan richting de Zwaardijk wordt met verkeersborden omgeleid via de Groene Kruisweg, Rivierweg en de Stationsstraat of via de Groene Kruisweg en de Zwaardijk.


Volg VerkeerZH op Twitter