Omleidingen Broekvelderbrug

Gepubliceerd op 27 november 2018De provincie Zuid-Holland voert groot onderhoud uit aan de Broekvelderbrug in Bodegraven.

Stremming

Vanaf woensdag 28 november 6.00 uur tot vrijdag 30 november 17.00 uur is de brug afgesloten voor alle verkeer. Op maandag 3 december is de brug afgesloten voor autoverkeer. In het weekend van 1 en 2 december mogen automobilisten wel gebruik maken van de brug. Van vrijdag 14 december t/m maandag 17 december is de brug afgesloten voor alle verkeer.

Omleiding

Fietsers en voetgangers kunnen gebruikmaken van de brug in het centrum van Bodegraven (Brugstraat). Autoverkeer wordt omgeleid via de Burgemeester Kremerweg (noordzijde) en de N11 (zuidzijde).

Waarom is de afsluiting nodig?

Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan de elektrotechnische en werktuigbouwkundige onderdelen van de brug. Dat gebeurt voor een deel vanuit de brugkelder en voor een deel buiten.

Vragen of meer informatie

Actuele informatie over het groot onderhoud aan de brug is te vinden op de pagina Vaarweg Alphen - Woerden. Voor vragen kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum van de Provincie Zuid-Holland, te bereiken per of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 070441662. U kunt de provincie ook volgen via Twitter, volg @verkeerZH.


Volg VerkeerZH op Twitter