Wegafsluiting Beijerincklaan Waddinxveen

Gepubliceerd op 19 april 2021


De werkzaamheden worden op woensdag 21 april 2021 van 6.00 uur tot en met 21.00 uitgevoerd. Eerder werden deze werkzaamheden vanwege de winterse weersomstandigheden uitgesteld.

De Beijerincklaan in Waddinxveen is op woensdag 21 april 2021 van 06.00 uur tot 21.00 uur afgesloten voor verkeer. Ter hoogte van de kruising met de Vredenburghlaan brengen we de definitieve asfalt deklaag aan en een nieuwe markering.

Wat merkt u hiervan?

De Beijerincklaan wordt afgesloten tussen de rotonde Sterrenlaan en de aansluiting met de Bredeweg.

Tijdens de wegafsluiting zijn de IJsermanweg en de Tweede Bloksweg afgesloten voor doorgaand verkeer. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Aanwonenden, bedrijven, (brom-)fietsers, scooters, bestemmingsverkeer, busdiensten en langzaam verkeer kunnen gebruik blijven maken van de Tweede Bloksweg en de IJsermanweg.

Hinder

De werkzaamheden kunnen enige overlast met zich meebrengen. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Randweg Waddinxveen

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de nieuw te realiseren Randweg Waddinxveen. De randweg Waddinxveen bestaat uit de Vredenburghlaan, Bentwoudlaan en Verlengde Beethovenlaan. De randweg ontlast het lokale wegennet van Waddinxveen. De A12, A20 en het toekomstige bedrijventerrein Glasparel+ zijn beter bereikbaar.