N206: Onderhoud Zanderijslootbrug in maart

Gepubliceerd op 19 februari 2020De provincie Zuid-Holland voert in 3 weekenden in maart onderhoudswerkzaamheden uit aan de Zanderijslootbrug in Katwijk. Tijdens elk weekend is steeds een deel van de rijweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Planning

De werkzaamheden vinden plaats in 3 weekenden van:

  • vrijdag 6 maart 20.00 uur tot en met maandag 9 maart 06.00 uur
  • vrijdag 13 maart 20.00 uur tot en met maandag 16 maart 06.00 uur
  • vrijdag 20 maart 20.00 uur tot en met maandag 23 maart 06.00 uur.

Welke werkzaamheden?

In opdracht van de provincie vervangt aannemer K. Dekker de onderste laag van de brug om schade te repareren en om meer schade te voorkomen. Deze werkzaamheden vinden alleen plaats aan de onderkant van de brug. Om te voorkomen dat de net aangebrachte laag door de trillingen van de weg eraf valt, sluiten we enkele rijstroken van de N206 af.

Verkeershinder

Tijdens de werkzaamheden zullen boven op de brug steeds een of meerdere rijstroken op de N206 worden afgesloten. Doorgang is altijd mogelijk, alleen met minder rijstroken dan u gewend bent.

Fietsers ondervinden van de werkzaamheden geen hinder.

Geluidsoverlast

Elk weekend starten de werkzaamheden met het verwijderen van de onderste laag. Dit veroorzaakt geluidsoverlast. Om dit zo veel mogelijk te voorkomen schermt de aannemer het werkgebied af met speciale geluidsabsorberende doeken.

Reserveweekend

Als er onverwachte omstandigheden zijn, worden de werkzaamheden ook in het reserveweekend uitgevoerd. Dit weekend is van vrijdag 27 maart 20.00 uur tot en met maandag 30 maart 06.00 uur.