N206: onderhoud aan geleiderails in februari 2021

Gepubliceerd op 28 januari 2021


De provincie Zuid-Holland werkt in februari 2021 aan de geleiderails van de N206 tussen Noordwijk en Katwijk. Houd rekening met een kleine vertraging.

Wat gaat er gebeuren?

De provincie Zuid-Holland werkt aan de geleiderails op een paar plekken langs de N206. Zo blijven ze veilig en in goede staat. Op die manier zorgt de provincie voor de veiligheid van weggebruikers en blijft Zuid-Holland bereikbaar.

Wat merkt de omgeving hiervan?

Buiten de spits wordt er aan de geleiderails gewerkt. Het werk kan voor een kleine vertraging zorgen voor wegverkeer, maar de weg blijft beschikbaar. Met verkeerslichten rijdt het verkeer langs het werk.

In de nacht van 31 januari op 1 februari 2021 is de uitvoegstrook vanuit Leiden naar Katwijk aan Zee (Rijnstraat) een korte tijd niet te gebruiken. Omrijden kan via de Hoorneslaan en Binnensluis. Na deze nacht is de afslag korter dan normaal, dit duurt ongeveer 10 dagen. De afslag is wel te gebruiken. Daarna zal de afrit weer kort afgesloten worden om alles weer weg te halen.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Contact Centrum via of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 0704416622.


Meer informatie