N215 bij rotonde Middelharnis 3 nachten dicht door werkzaamheden

Gepubliceerd op 2 juli 2019De provincie Zuid-Holland voert in 3 nachten van 16 tot en met 19 juli 2019 werkzaamheden uit aan de N215 bij de rotonde in Middelharnis. Tijdens de werkzaamheden is de rotonde afgesloten voor doorgaand verkeer.

Verkeershinder en omleidingen

De rotonde bij Middelharnis is van 20.00 uur tot 05.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer tijdens de werkzaamheden in de nacht van 16 op 17 juli, 17 op 18 juli en 18 op 19 juli. Het doorgaande verkeer vanaf de N57 richting de N59 en andersom wordt omgeleid via de N57 en de N59 richting Zeeland. Het lokale verkeer wordt met gele verkeersborden omgeleid. In het Documentenblokje staan de omleidingsroutes aangegeven op de kaart.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit asfaltreparaties op de rotonde. Deze reparaties zijn noodzakelijk om spoorvorming op de rotonde te herstellen en een aantal slechte vakken te herstellen.

Overlast

Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder helaas niet te voorkomen. De werkzaamheden die de meeste geluidsoverlast veroorzaken, worden zoveel mogelijk vroeg in de avond uitgevoerd.


Volg VerkeerZH op Twitter