N213: weekendafsluiting tussen kruising Middel Broekweg en rotonde Bosweg - Reacties

Gepubliceerd op 1 juli 2020De N213 krijgt een nieuwe asfaltlaag. Tijdens de werkzaamheden is het weggedeelte tussen de kruising Middel Broekweg en de rotonde Bosweg (Westland) afgesloten.

Werkzaamheden

Van vrijdagavond 10 juli 20:00 uur tot en met maandagochtend 13 juli 06:00 uur wordt er gewerkt aan de N213. De aannemer brengt een nieuwe asfaltlaag (deklaag) aan en nieuwe wegmarkering. Gedurende deze werkzaamheden is de N213 tussen de kruising Middel Broekweg tot aan de rotonde Bosweg afgesloten.

Omleidingsroutes

Het verkeer kan gebruikmaken van omleidingsroutes: van en naar Rotterdam (volg R), van en naar Den Haag (volg L) en van en naar Naaldwijk (volg D). Vanuit Naaldwijk rijdt verkeer via omleidingsroute L naar Poeldijk of verder en vanaf Poeldijk via omleidingsroute R richting Naaldwijk.

Bereikbaarheid

De weg blijft bereikbaar voor hulpdiensten. Royal FloraHolland is bereikbaar via de ingang aan de N222 en via de ingang aan de Dijkweg. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de fiets- voetpaden. Met de verbreding van de N213 verbetert de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid van het Westland.

RIVM-maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Bij infrastructuur- en onderhoudsprojecten gaan de werkzaamheden zoveel mogelijk door, zodat de realisatie van projecten niet of nauwelijks wordt vertraagd. Hierbij houden wij ons aan de landelijke richtlijnen van het kabinet en RIVM en protocollen zoals ‘Samen veilig doorwerken’, dat werd vastgesteld door het ministerie van I&W, BZK, Bouwend Nederland, Techniek Nederland en diverse andere bouwbranches en vakbonden.