N215: extra nachtafsluiting bij Melissant en Dirksland

Gepubliceerd op 10 juli 2020De provincie Zuid-Holland werkt tijdens een extra nachtafsluiting van maandag 13 juli 20.00 uur tot dinsdag 14 juli 06.00 uur aan de nieuwe rotonde Plaatweg (N215) bij Melissant. Alle doorgaande verkeer wordt omgeleid via de N57 en de N59.

Omleiding doorgaand verkeer

Tijdens de extra nachtafsluiting is de N215 vanaf de N57 tot aan de rotonde Staakweg in Dirksland afgesloten voor alle doorgaande verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid over Schouwen-Duiveland via de N57 en de N59. De extra reistijd is ongeveer een uur.

Bereikbaarheid Melissant, Dirksland en Stellendam

Melissant is bereikbaar voor alle bewoners die al eerder een vignet hebben ontvangen van de provincie. Die bewoners krijgen toegang om met het vignet langs de verkeersregelaars richting Melissant te rijden. De verkeersregelaars staan op de N215 in Stellendam bij de rotonde Voorstraat en in Dirksland bij de rotonde Staakweg.

Bereikbaarheid Dirksland en Stellendam

Dirksland is alleen bereikbaar vanaf de N215 uit de richting van Middelharnis. Het verkeer vanaf Stellendam richting Dirksland wordt omgeleid via de algehele omleidingsroute. Stellendam is ook alleen bereikbaar vanaf de N57.

Bereikbaarheid ziekenhuis

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is voor hulpdiensten te allen tijde bereikbaar. Bezoekers kunnen het ziekenhuis alleen bereiken via de omleidingsroutes.

Omleiding fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de extra nachtafsluiting via de gebruikelijke route over de Kraaijerdijk en de Westhavendijk.

Extra nachtafsluiting door uitloop werkzaamheden

Een extra nachtafsluiting is nodig, omdat de werkzaamheden aan de rotonde Plaatweg helaas door onverwachte omstandigheden nog niet zijn afgerond. De werkzaamheden lopen uit, omdat de tussenlaag van het asfalt op de weg in slechtere staat is dan gedacht. De tussenlaag wordt eerst verwijderd en daarna brengt de aannemer een nieuwe laag asfalt aan.

Blijf op de hoogte via gratis sms-alert

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden met de gratis sms-alert. Informatie over de werkzaamheden, als deze uitlopen of eerder zijn afgerond, wordt verspreid via de sms-dienst. Aanmelden kan door PZH (Provincie Zuid-Holland) N215 AAN te sms’en naar 1008.


Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden en over het hele project is te vinden op www.zuid-holland.nl/N215. Vragen kunnen worden gesteld aan het Klant Contact Centrum van de provincie Zuid-Holland, te bereiken per e-mail: of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 0704416622.