N470: Werkzaamheden Kruithuisweg in Delft door plaatsen van gerecyclede barrier - Reageren

Gepubliceerd op 7 juli 2021


De provincie Zuid-Holland werkt van 17 juli 20.00 uur tot 2 augustus 6.00 uur aan de N470 in Delft tussen de Voorhofdreef en het Kruithuisplein.

Op dit deel van de weg vervangen we de vangrail in de middenberm door een betonnen barrier. Deze barrier is speciaal, omdat hij gemaakt is van gerecycled beton. De barrier is daarmee één van de duurzame vernieuwingen op de N470.

Wanneer zijn de werkzaamheden?

De meeste werkzaamheden gebeuren overdag en in de avond. Sommige werkzaamheden moeten wel in de nacht worden uitgevoerd. Het plaatsen en weghalen van tijdelijke barriers bijvoorbeeld. Die zijn nodig om veilig te kunnen werken.

Gevolgen voor het verkeer

Tijdens de werkzaamheden is in beide richtingen één rijstrook dicht, overdag en ‘s nachts. Het gaat dan om de linker rijstrook. Doorgaand verkeer blijft op de andere rijstroken wel mogelijk. Op sommige plekken werken we met een rijdende afzetting.

Geluid

De werkzaamheden kunnen hoorbaar zijn bij woningen. Voor het plaatsen van de barrier hoeven we niet te zagen of te frezen. We verwachten daarom dat er geen overlast is.


Meer informatie