N207 bij Gouda: nachtwerkzaamheden 24 - 29 juni

Gepubliceerd op 11 juni 2019De provincie Zuid-Holland voert in de nachten van maandag 24 juni tot zaterdag 29 juni de laatste werkzaamheden uit aan de N207 bij Gouda. Het groot onderhoud aan dit deel van de weg is dan helemaal klaar.

N207 tussen Sluiseiland en Eurotonde

Elke nacht tussen maandag 24 juni en zaterdag 29 juni is de N207 tussen de Eurotonde en Sluiseiland afgesloten. De wegafsluiting duurt steeds van 21.00 uur tot 05.00 uur. Alle verkeer wordt ’s nachts omgeleid via industrieterrein Gouwestroom.

Wat gaat er gebeuren?

De N207 tussen de Eurotonde en Sluiseiland krijgt stil asfalt. Het Zuidplasviaduct krijgt naast stil asfalt ook een nieuwe geleiderail en nieuwe voegovergangen.

Aansluiting fietspad Eutotonde

De nieuwe fietsroute bij de Eurotonde is dezelfde week afgesloten, zowel ’s nachts als overdag. Dit duurt van maandag 24 juni 21.00 uur tot zaterdag 29 juni 05.00 uur. De aannemer werkt aan de aansluiting tussen de Eurotonde en de nieuwe fietsroute. Fietsers kunnen gebruikmaken van de omleiding via Gouwestroom. De fietsroute tussen de Texellaan van Westergouwe, over de nieuwe fietsbrug naar Sluiseiland blijft gewoon open.

Oost Ringdijk

De aansluiting van de Oost Ringdijk op de N207 wordt ook vernieuwd. De Oost Ringdijk is daarom de hele week afgesloten, zowel ’s nachts als overdag. Dit duurt van maandag 21.00 uur tot zaterdag 05.00 uur. Fietsers vanuit Moordrecht kunnen gebruikmaken van de nieuwe fietsbrug naar Sluiseiland en de omleiding door Gouwestroom.

Geluidshinder

De werkzaamheden kunnen lokaal zorgen voor geluidshinder. De provincie kiest ervoor om de werkzaamheden in de nacht uit te voeren zodat verkeer overdag gebruik kan maken van de N207.

Na deze werkzaamheden is het groot onderhoud aan dit gedeelte van de N207 helemaal gereed.


Volg VerkeerZH op Twitter