Inloopavond oeververvanging Delftweg

Gepubliceerd op 29 maart 2019De provincie Zuid-Holland start binnenkort met de oeververvanging Delftweg en organiseert hierover een inloopavond. Deze avond vindt plaats op woensdag 3 april. De oeververvanging Delftweg is onderdeel van het groot onderhoud aan een deel van de oevers van het Rijn-Schiekanaal en de Haagse Trekvliet tussen Delft en Den Haag.

Informatieavond

Bewoners en andere geïnteresseerden zijn op woensdag 3 april uitgenodigd voor een informatieavond over de werkzaamheden en de gevolgen die de werkzaamheden hebben voor de omwonenden. Tussen 19.00 en 20.30 uur is er de mogelijkheid langs te komen in de gemeentewerf van Rijswijk, Steenplaetsstraat 2A in Rijswijk. Medewerkers van de provincie en de aannemer zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bij de Delftweg zijn onderdeel van een oeververvanging op meerdere trajecten. Een groot deel van de oevers van het Rijn-Schiekanaal en de Haagse Trekvliet is aan vervanging toe. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude oeverconstructie en het plaatsen van een nieuwe constructie. Ook wordt op een plek de vaarweg verbreed om te voldoen aan de provinciale richtlijnen voor veilig gebruik van de vaarweg.


Volg VerkeerZH op Twitter