Afsluiting Kruising Parallelstructuur A12 en IJsermanweg in Waddinxveen

Gepubliceerd op 30 maart 2021


Van vrijdagavond 2 april 2021 20.00 uur tot en met zaterdagavond 3 april 2021 24.00 uur wordt de kruising Parallelstructuur A12 met de Vredenburghlaan in Waddinxveen afgesloten voor het verkeer. Tijdens de afsluiting maken we de aansluitingen van het nieuwe deel op de bestaande Parallestructuur de N451.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen van asfalt, het aanbrengen van nieuw asfalt, het afwerken van bermen en het aanbrengen van bebording en markering. Deze werkzaamheden worden ook in de avond/nacht uitgevoerd. Het Moerkapellepad blijft open voor (brom)fietsers.

Omleidingsroute: de omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Afsluiting IJsermanweg

Van vrijdagavond 2 april 2021 20.00 uur tot en met zaterdagmorgen 3 april 2021 12.00 uur wordt het gedeelte IJsermanweg t.h.v. de kruising met de Vredenburghlaan afgesloten voor al het verkeer

Aan het begin en het einde van de IJsermanweg staan verkeersregelaars om het verkeer te begeleiden. Fietsers en langzaam verkeer worden omgeleid via de Tweede Bloksweg.

Tijdens de afsluiting wordt het oorspronkelijke profiel van de IJsermanweg teruggebracht, geasfalteerd, markering aangebracht en worden de bermen afgewerkt.

Omleidingsroute: de omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Hinder

De werkzaamheden kunnen enige overlast met zich meebrengen. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Randweg Waddinxveen

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de nieuw te realiseren Randweg Waddinxveen.

De randweg Waddinxveen bestaat uit de Vredenburghlaan, Bentwoudlaan en Verlengde Beethovenlaan. De randweg ontlast het lokale wegennet van Waddinxveen. De A12, A20 en het toekomstige bedrijventerrein Glasparel+ zijn beter bereikbaar.


Meer informatie