Weekendafsluiting Beijerincklaan in Waddinxveen

Gepubliceerd op 11 maart 2021


Van vrijdagavond 19 maart 2021 20.00 uur tot en met maandagmorgen 22 maart 2021 05.00 uur is het gedeelte van de Beijerincklaan tussen de rotonde Sterrenlaan en de aansluiting met de Bredeweg afgesloten voor al het verkeer.

Tijdens de afsluiting worden de aansluitingen van het nieuwe deel op de bestaande Beijerincklaan gerealiseerd. De werkzaamheden bestaan uit het frezen van asfalt, het realiseren van de funderingsbanen, het aanbrengen van nieuw asfalt, het afwerken van bermen en het aanbrengen van bebording en markering. Deze werkzaamheden worden ook in de avond/nacht uitgevoerd.

Omleidingsroute: de omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Afsluiting IJsermanweg voor doorgaand verkeer

Wanneer: Van vrijdagavond 19 maart 2021 20.00 uur tot en met maandagmorgen22 maart 2021 05.00 uur wordt het gedeelte van de  IJsermanweg tussen de rotonde Sterrenlaan en de aansluiting met de Bredeweg afgesloten voor doorgaand verkeer. De weg is open voor aanwonenden, fietsers, hulpdiensten, bestemmingsverkeer en busvervoer.

Aan het begin en het einde van de IJsermanweg staan verkeersregelaars om het verkeer te begeleiden;

Omleidingsroute: de omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Ingebruikname van de Tweede Bloksweg

Vanaf donderdagmorgen 25 maart 2021 06.00 uur wordt de Tweede Bloksweg weer opengesteld voor al het verkeer.

Hinder

De werkzaamheden kunnen enige overlast met zich meebrengen. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Randweg Waddinxveen

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de nieuw te realiseren Randweg Waddinxveen.

De randweg Waddinxveen bestaat uit de Vredenburghlaan, Bentwoudlaan en Verlengde Beethovenlaan.De randweg ontlast het lokale wegennet van Waddinxveen. De A12, A20 en het toekomstige bedrijventerrein Glasparel+ zijn beter bereikbaar.