N463: Start tweede deel herstelwerkzaamheden

Gepubliceerd op 26 mei 2020Een aantal jaren geleden is de N463 opgeknapt. Helaas zijn er de afgelopen tijd scheuren in de weg ontstaan. De provincie voert daarom van 2 tot en met 10 juni herstelwerkzaamheden uit op de N463 bij de Voorweg in Noorden.

Van dinsdag 2 juni 07.00 uur tot en met donderdag 4 juni 16.00 uur is de Voorweg volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer. Van vrijdag 5 juni tot en met woensdag 10 juni is de Voorweg afgesloten tijdens werktijden. Deze werktijden zijn maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur. In het weekend en in de avonduren is de weg beschikbaar voor doorgaand verkeer. Tijdens de wegafsluiting geldt een omleiding via Nieuwveen, Uithoorn, Mijdrecht en Wilnis. Deze route wordt met gele omleidingsborden aangegeven.

Wat gaat er gebeuren?

Tijdens de herstelwerkzaamheden wordt de betonconstructie onder de weg aangepast en wordt de weg deels opnieuw geasfalteerd. Afgelopen najaar is het eerste deel van de herstelwerkzaamheden al uitgevoerd en op 2 juni start het tweede deel.

RIVM-maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Bij infrastructuur- en onderhoudsprojecten gaan de werkzaamheden zoveel mogelijk door, zodat de realisatie van projecten niet of nauwelijks wordt vertraagd. Als gevolg van de afgenomen verkeersdrukte kunnen de werkzaamheden overdag worden uitgevoerd. Dit voorkomt nachtelijke hinder voor omwonenden. Hierbij houden wij ons aan de landelijke richtlijnen van het kabinet en RIVM en protocollen zoals ‘Samen veilig doorwerken’.


Meer informatie