N215: 5 weken stremming entree Melissant - Reacties

Gepubliceerd op 28 mei 2021


De provincie Zuid-Holland werkt van maandag 31 mei tot en met vrijdag 2 juli 2021 aan de entree van Melissant (gemeente Goeree-Overflakkee) en de parallelweg tussen de rotondes Staakweg en Noorddijk. Voor de veiligheid van de weggebruikers en de aannemer , moet de entree van Melissant 5 weken worden afgesloten. Melissant is daardoor alleen bereikbaar via de rotonde Noorddijk.

Planning en omleidingen

Tijdens de werkzaamheden wordt de entree van Melissant opnieuw ingericht. Ook wordt de nieuwe bushalte bij Melissant in gebruik genomen.

  • Van 31 mei tot en met 25 juni 2021 is geen verkeer mogelijk via de Julianaweg en via de Parallelweg tussen de rotonde Staakweg en de rotonde Noorddijk. Ruijgenhil blijft bereikbaar vanaf de rotonde Plaatweg of vanaf de rotonde Noorddijk richting de Provincialeweg.
  • Van 28 juni tot en met 2 juli 2021 is geen verkeer mogelijk via rotonde Plaatweg. Ruijgenhil blijft bereikbaar vanaf de rotonde Noorddijk richting Provincialeweg.

Hinder voor fietsers

Fietsers van en naar Dirksland kunnen vanaf 31 mei 2021 weer gebruikmaken van het fietstunneltje of volgen een omleiding via de Ovenkeetweg, Bustelweg, Hoekvateweg en de Vroonweg.

Na deze afsluiting van 5 weken werkt de aannemer alleen nog aan het fietspad ter hoogte van de rotonde Plaatweg van 5 tot en met 23 juli 2021. In de laatste week is er twee dagen een omleiding voor fietsers via de Damdijk en de Bouwdijk. Daarbuiten kunnen zij langs het werk fietsen.

Beter bereikbaar N215

De provincie Zuid-Holland werkt samen met de gemeente Goeree-Overflakkee en het Waterschap Hollandse Delta aan de verkeersveiligheid en de doorstroming van de N215 tussen Melissant en Dirksland. Samen nemen we verschillende maatregelen, zoals de aanleg van een parallelweg, een fietstunnel en twee rotondes. Meer informatie over de werkzaamheden en over het hele project kunt u vinden op www.zuid-holland.nl/N215.