N215: Werkzaamheden november en december 2021

Gepubliceerd op 10 november 2021


De provincie Zuid-Holland werkt samen met de gemeente Goeree-Overflakkee en het Waterschap Hollandse Delta aan de verkeersveiligheid en de doorstroming van de N215 tussen Melissant en Dirksland. Van maandag 15 november tot en met medio december 2021 wordt gewerkt op de parallelweg tussen de rotonde Plaatweg en de rotonde Noorddijk in Melissant. Tijdens de werkzaamheden worden nieuwe bomen geplant en wordt de weg op sommige stukken versmald.

Nieuwe bomen

Vanaf maandag 15 november plant de provincie nieuwe bomen langs de oude N215 tussen de rotonde Plaatweg en rotonde Noorddijk en bij de rotonde Staakweg. Doorgaand verkeer kan gewoon langs de werkzaamheden, maar moet soms misschien even wachten. De werkzaamheden aan het groen duren tot half december.

Wegversmallingen

Van maandag 15 tot en met woensdag 17 november wordt de weg tussen de rotonde Noorddijk en de Julianaweg versmald. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 20.00 uur en 05.00 uur de volgende dag. Doorgaand verkeer moet hierdoor tijdelijk omrijden. Gemotoriseerd verkeer kan Melissant via de rotonde Plaatweg en de Julianaweg bereiken. De bushalte Melissant komt te vervallen en op de Provincialeweg wordt ter vervanging naast het monument (bij de rotonde) een tijdelijke bushalte geplaatst.

Meer informatie

Een uitgebreid overzicht van de omleidingen staat op www.pzh.nl/n215.