Leiderdorpsebrug: start tweede fase in november

Gepubliceerd op 29 oktober 2019



De tweede fase van het groot onderhoud aan de Leiderdorpsebrug vindt plaats van vrijdagavond 8 november 20:00 tot en met zaterdagochtend 16 november 06:00.

Wat gaat er in de tweede fase gebeuren?

De onderkant van de brug wordt gestraald en opnieuw geschilderd. Daarnaast worden er werkzaamheden in het water uitgevoerd, omdat er een ondergrondse buis voor elektrische bekabeling wordt geplaatst.

Geluidshinder

De straalwerkzaamheden aan de onderkant van de brug veroorzaken veel geluidshinder. We proberen deze hinder zoveel mogelijk tot een minimum te beperken.

Verkeer

Er is geen hinder voor het wegverkeer. Het vaarwegverkeer is tijdens deze periode volledig gestremd. Wel is het nodig om een aantal parkeerplekken aan de Berkenkade te gebruiken voor de keet en de opslag voor materialen.

Werkzaamheden in weekend

De aannemer werkt door in het weekend om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden klaar zijn voor de intocht van Sinterklaas op zaterdag 16 november.

Op de hoogte blijven? Download de bouwapp

Actuele informatie over het onderhoud aan de Leiderdorpsebrug is te vinden via de BouwApp. Hierop plaatst de aannemer regelmatig updates over het verloop van de werkzaamheden. De BouwApp is te downloaden voor Android (Play Store) en Apple (App Store).


Volg VerkeerZH op Twitter