N470: Extra werkzaamheden Voorhofdreef Delft op 21 Oktober

Gepubliceerd op 18 oktober 2019De werkzaamheden aan kruispunt Voorhofdreef in Delft konden vorige week niet worden afgerond vanwege de slechte weersomstandigheden. Aannemer Boskalis zal een extra avond werkzaamheden uitvoeren op dit kruispunt aan de N470 op maandag 21 oktober tussen 20.00 - 6.00 uur.

Afronden werkzaamheden Voorhofdreef Delft

Vanwege weersomstandigheden zijn de werkzaamheden aan het kruispunt Voorhofdreef in Delft vorige week niet afgerond. Om de werkzaamheden af te ronden, sluit Boskalis op maandagavond 21 oktober de zuidbaan van het kruispunt af. De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 uur en 06.00 uur.

De zuidbaan van de N470 is afgesloten van de Prinses Beatrixlaan tot de Schieweg. Het is tijdens deze werkzaamheden niet mogelijk om vanaf de Prinses Beatrixlaan en de Voorhofdreef de N470 op te rijden richting de A13. Ook is het niet mogelijk om het kruispunt Voorhofdreef over te steken. Zie rode lijn in bijgevoegde afbeelding.

Om richting de A13 te rijden, rijdt u via de Prinses Beatrixlaan richting de A4. Om de wijk Tanthof-Oost in of uit te rijden gaat u op deze avond, onder begeleiding van verkeersregelaars, via de busbaan langs station Delft Zuid (via Forensenweg en Marcellus Emantspad). Zie de bijgevoegde afbeelding “auto omleiding”.

De bushalte Frederik van Eedenlaan richting Tanthof vervalt deze avond.

Op de N470 vinden deze week ook werkzaamheden plaats bij bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw en tussen de Zuidweg in Zoetermeer en het Tolhekplein in Pijnacker.


Volg VerkeerZH op Twitter