N470: avond- en nachtafsluiting tussen Delfgauw en Pijnacker

Gepubliceerd op 22 oktober 2020


De provincie Zuid-Holland laat de straatverlichting bij de N470 aanpassen. De weg is van 2 op 3 november 2020 in beide richtingen afgesloten tussen het kruispunt Ruyven en de rotonde met de Komkommerweg.

Bij het werken aan onze wegen kijken we ook naar mogelijkheden om energie te besparen én op te wekken. Met de nieuwe LED-straatverlichting is dat mogelijk.

Wat gaat er gebeuren?

De aannemer werkt tussen 27 oktober en 6 november aan de straatverlichting van de N470. Het gaat om de lantaarnpalen tussen het kruispunt met de Buitenhofdreef (Delft) en de rotonde bij de Komkommerweg (Pijnacker). Het systeem in de lantaarnpalen, dat zorgt voor een stabiele stroomsterkte, wordt vervangen.

Wat merkt de omgeving hiervan?

Avond- en nachtafsluiting van 2 op 3 november

De N470 is in beide richtingen afgesloten van 2 november 20.00 uur tot 3 november 06:00 uur de volgende ochtend. Het gaat om het weggedeelte tussen het kruispunt Ruyven en de rotonde met de Komkommerweg.

Voor personenauto’s en vrachtwagens gelden aparte omleidingsroutes. Personenauto’s kunnen omrijden via de Delftsestraatweg (N473). Vrachtwagens moeten omrijden via de A13 en de A12. De omleidingsroutes zijn aangegeven met borden.

Eén rijstrook beschikbaar op de overige dagen

Op de overige dagen (tussen 27 oktober en 6 november) sluit de aannemer één rijstrook af tijdens het werk. Ook maakt de aannemer gebruik van een rijdende afzetting.
Doorgaand verkeer blijft mogelijk op de andere rijstroken.

Wij doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken door de werkzaamheden en de wegafsluiting.