Avond- /nachtafsluitingen Beijerincklaan Waddinxveen

Gepubliceerd op 5 oktober 2021


In de week van 11 tot en met 15 oktober 2021 is de Beijerincklaan in Waddinxveen gedurende 2 avonden/nachten tussen 20.00 uur en 06.00 uur afgesloten voor verkeer tussen de rotonde Sterrenlaan en de aansluiting met de Bredeweg.

Tijdens de afsluiting wordt rondom de kruising met de Vredenburghlaan voor een deel belijning op de weg verwijderd en nieuwe aangebracht worden. In beginsel starten de werkzaamheden op maandag 11 oktober, maar deze kunnen door mogelijk slechte weersomstandigheden naar een later tijdstip in de week verschoven worden.

Wat merkt u hiervan?

De Beijerincklaan wordt afgesloten tussen de rotonde Sterrenlaan en de aansluiting met de Bredeweg. Het (kruisend) verkeer wordt gedurende de afsluiting met behulp van bebording en verkeersregelaars omgeleid, o.a. via de IJsermanweg en de Tweede Bloksweg. Aanwonenden, bedrijven, (brom-)fietsers, scooters, bestemmingsverkeer, busdiensten en langzaam verkeer kunnen gebruik blijven maken van de Tweede Bloksweg en de IJsermanweg.

Hinder

De werkzaamheden kunnen enige overlast veroorzaken. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Randweg Waddinxveen

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de nieuw te realiseren Randweg Waddinxveen. De randweg Waddinxveen bestaat uit de Vredenburghlaan, Bentwoudlaan en Verlengde Beethovenlaan. De randweg ontlast het lokale wegennet van Waddinxveen. De A12, A20 en het toekomstige bedrijventerrein Glasparel+ zijn beter bereikbaar.