N213: Weekendafsluiting tussen Rolpaal en Poeldijk

Gepubliceerd op 11 oktober 2021


De N213 tussen Rolpaal en Poeldijk is afgesloten van vrijdagavond 15 oktober tot maandagochtend 18 oktober 2021. Verkeer volgt een omleidingsroute. Bewoners kunnen hun woning bereiken via het fietspad.

Wat gaat er gebeuren?

Tijdens dit weekend verwijdert de aannemer de huidige asfaltlaag van de Nieuweweg en brengt nieuw asfalt aan en nieuwe belijning. Er wordt 24 uur per dag doorgewerkt.

Wat merkt u hiervan?

De Nieuweweg (N213) is van 15 oktober 20.00 uur tot 18 oktober 06.00 uur afgesloten. Voor automobilisten en fietsers is een omleidingsroute ingesteld.

  • Omleidingsroute fietsers

Fietsers vanuit Naaldwijk richting Poeldijk fietsen om via Bosweg, Grote Woerdlaan/Zwarte Dijk, Dortlaan, Bospolder, Pouwelslaan, Jupiter, Uranus en de Poel tot aan de rotonde Monsterseweg in Poeldijk.

Fietsers vanuit Honselersdijk naar Poeldijk volgen een omleidingsroute vanaf de Nieuweweg naar Veilingweg, Poeldijksepad, Rijsenburgweg naar de Voorstraat in Poeldijk.

  • Omleidingsroute automobilisten

Automobilisten vanuit Naaldwijk richting Poeldijk rijden om via Bosweg, Grote Woerdlaan/Zwarte Dijk tot aan de kruising Emmastraat/Poeldijkseweg N211 en vervolgen dan hun weg via de Poeldijkseweg/Monsterseweg richting Poeldijk.

We proberen de overlast tot een minimum te beperken. Met betrokken bedrijven en transporteurs worden aparte afspraken gemaakt.


Meer informatie