Werkzaamheden aan fietsbrug De Snelbinder in Naaldwijk - Reageren

Gepubliceerd op 5 oktober 2021


De provincie Zuid-Holland voert vanaf 11 oktober 2021 onderhoud uit aan De Snelbinder bij het Vlietpolderplein in Naaldwijk. De fietsbrug wordt tussen 11 oktober en 16 november een aantal dagen afgesloten. Er is een omleidingsroute ingesteld voor (brom)fietsverkeer.

Wat gaat er gebeuren?

De aannemer vervangt op een aantal plaatsen het asfalt, past de voorrangskruising aan en zorgt dat het regenwater beter kan wegstromen. De bochten in de fietsbrug worden verbreed en informatieborden en wegmarkeringen aangepast.

Het geplande onderhoud aan de brug is nodig om de brug in goede staat te houden. Na het onderhoud is de verkeerssituatie voor (brom)fietsers duidelijker en is de brug klaar voor de winter.

Wat merkt u hiervan?

In de eerste week, van 11 tot en met 15 oktober, is De Snelbinder afgesloten. In de 4 weken erna is de fietsbrug af en toe enkele dagen dicht. Fietsers en scooterrijders rijden dan om via de ingestelde omleidingsroutes, die zijn aangegeven met gele verkeersborden. De extra reistijd is minder dan 5 minuten. De aannemer probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken.