N479: Uitloop werkzaamheden

Gepubliceerd op 25 september 2020Sinds eind augustus werkt de provincie Zuid-Holland aan de N479-N480 bij Streefkerk. Tijdens de werkzaamheden bleek de duiker onder de N479 in slechtere staat dan van te voren werd gedacht. Om dit op te lossen, blijft de weg nog 2 weken afgesloten. De weg is vanwege de geplande 3e weekendafsluiting vanaf zondag 11 oktober weer open voor alle verkeer.

Onverwachte werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden aan de N479 bleek de duiker ter hoogte van de Boven Tiendweg in slechtere staat dan van te voren gedacht. Extra reparaties zijn nodig om de duiker weer te herstellen. De aannemer moet hiervoor ook extra materialen bestellen waardoor meer tijd nodig is.

Wat merkt de omgeving hiervan?

Door de werkzaamheden wordt verkeer tot en met 8 oktober omgeleid:

Afsluiting en omleiding N479

De N479 blijft afgesloten voor verkeer en de huidige omleiding blijft gelden. Voor fietsers richting de N480-Middenpolderweg geldt een omleiding. De omleiding staat aangegeven met borden.

Afsluiting Randweg

Vanwege de uitloopt van de werkzaamheden op de N479 wordt de afsluiting voor de Randweg ook opgeschoven. De Randweg blijft vooralsnog open en is vanaf maandag 12 oktober 06.00 uur afgesloten voor verkeer. Tot die tijd kan verkeer gebruik maken van de omleiding via de Randweg.

Weekendafsluitingen

De vertraging van de werkzaamheden heeft geen invloed op de geplande weekendafsluitingen.