Weekendafsluiting Beijerincklaan en Tweede Bloksweg in Waddinxveen

Gepubliceerd op 10 september 2020Van vrijdagavond 25 september 2020 21.00 uur tot en met maandagmorgen 28 september 2020 05.00 uur wordt het gedeelte van de Beijerincklaan tussen de rotonde Sterrenlaan en de aansluiting met de Bredeweg (aan de zijde bij de Bredeweg is de IJsermanweg bereikbaar) in Waddinxveen afgesloten voor al het verkeer.

Tijdens de afsluiting wordt het nieuwe gedeelte aangesloten op de Beijerincklaan. De werkzaamheden bestaan uit het frezen van asfalt, het realiseren van de funderingsbanen, het aanbrengen van nieuw asfalt, het afwerken van bermen en het aanbrengen van bebording en markering. Deze werkzaamheden worden ook in de avond/nacht uitgevoerd.

Weekendafsluiting Tweede Bloksweg voor doorgaand verkeer

Van vrijdagavond 25 september 2020 21.00 uur tot en met maandagmorgen 28 september 2020 05.00 uur wordt het gedeelte van de Tweede Bloksweg tussen de rotonde Sterrenlaan en de aansluiting met de Bredeweg afgesloten voor doorgaand verkeer. De weg is in deze periode open voor aanwonenden, fietsers, hulpdiensten, en busvervoer. Aan het begin en het einde van de Tweede Bloksweg staan verkeersregelaars om het verkeer te begeleiden.

Afsluiting Tweede Bloksweg voor doorgaand verkeer inclusief voetgangers

Van maandagmorgen 28 september 2020 06.00 uur tot en met maart 2021 wordt het gedeelte van de Tweede Bloksweg ter hoogte van de kruising  met de nieuwe Vredenburghlaan tussen nummer 48A en nummer 50 over een lengte van ca 150 meter afgesloten voor al het verkeer inclusief voetgangers. Aanliggende percelen/woningen blijven bereikbaar. Voor de omleidingsroute volgt u de bebording via de IJsermanweg Voor de realisatie van de nieuwe kruising Beijerincklaan-Tweede Bloksweg en de Vredenburghlaan is deze afsluiting noodzakelijk.

Ingebruikname van de IJsermanweg

Vanaf maandagmorgen 28 september 2020 06.00 uur wordt de IJsermanweg weer opengesteld voor het verkeer. Ter hoogte van de kruising met de Vredenburghlaan wordt een snelheidsmaatregel ingesteld van 30 km/h. Dit is voor de veiligheid van de gebruikers van de IJsermanweg. Dit wegvak wordt opengesteld voor de  bereikbaarheid van de verschillende aanliggende percelen voor hulpdiensten, langzaam verkeer en fietsers.

Hinder

De werkzaamheden kunnen enige overlast met zich meebrengen. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken.

Randweg Waddinxveen

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de nieuw te realiseren Randweg Waddinxveen.

De randweg Waddinxveen bestaat uit de Vredenburghlaan, Bentwoudlaan en Verlengde Beethovenlaan.De randweg ontlast het lokale wegennet van Waddinxveen. De A12, A20 en het toekomstige bedrijventerrein Glasparel+ zijn beter bereikbaar. Kijk voor meer informatie op www.zuid-holland.nl/vredenburghlaan.