N206: Afsluiting bij Katwijk in nachten van 10 en 12 december

Gepubliceerd op 7 december 2018De provincie Zuid-Holland voert in de nachten van 10 en 12 december reparaties uit aan het asfalt tussen afrit Katwijk aan zee en Katwijk Noord.

Spoedreparaties

Tussen de afrit Katwijk aan Zee en Katwijk Noord zijn enkele asfaltschades ontstaan die met spoed hersteld moeten worden om de weg zo veilig mogelijk te houden. De provincie Zuid-Holland voert in de nachten van maandag 10 december en woensdag 12 december reparaties uit aan het asfalt. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen, gebeurt dit ’s nachts.

Afsluiting

In de nachten van 10 en 12 december is de weg afgesloten van 22.00 uur ’s avonds tot 06.00 uur de volgende ochtend. In de nacht van 10 december is de weg afgesloten in de richting van Noordwijk. In de nacht van 12 december is de weg afgesloten in de richting van Leiden.

Tijdens deze nachten worden er ook herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan het beton waardoor het fietspad onder de brug tijdens de werkzaamheden versmald wordt.

Omleiding

Tijdens de nachtafsluitingen geldt er een omleiding.

Weersverwachting

De herstelwerkzaamheden zijn weersgevoelig. Dit betekent dat bij matige en hevige regenval of lage temperaturen de werkzaamheden voor de betreffende nacht moeten worden afgeblazen en uitgesteld. In dat geval zal er gebruik worden gemaakt van de reservenachten (11, 13 en 14 december). Houd deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Vragen of meer informatie

Actuele informatie is te vinden op de pagina N206. Voor vragen kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum van de Provincie Zuid-Holland, te bereiken per zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 070-441 662. U kunt de provincie ook volgen via Twitter, volg @verkeerZH.


Volg VerkeerZH op Twitter