N211: Omleiding voor fietsers vanaf 24 september

Gepubliceerd op 24 september 2018Fietsers op de N211 tussen het ABC-terrein en het Wenpad worden van 24 september tot en met 31 oktober omgeleid in verband met werkzaamheden.

Vanaf 24 september starten werkzaamheden tussen de rotonde bij het ABC-terrein en het Wenpad. Tussen De Zuyt Bruyn en het Wenpad wordt gewerkt aan de verbreding van een inrit en tegelijkertijd worden de werkzaamheden aan het fietspad op dit gedeelte uitgevoerd. Voor fietsers geldt een omleiding. Deze situatie duurt naar verwachting tot en met 31 oktober 2018.

Werkzaamheden

In deze periode wordt de dam verbreed, de beschoeiing vervangen en wordt de fundering en de verhardingen aangepakt. Wanneer de dam (bijna) klaar is, worden ook de werkzaamheden aan het fietspad opgepakt vanaf De Zuyt Bruyn tot aan het Wenpad. Vanaf dat moment is de aansluiting met De Zuyt Bruyn enkele dagen niet beschikbaar. Hierover informeren wij u later.

Verkeerssituatie

In de periode van 24 september tot en met 1 oktober geldt de volgende verkeerssituatie:

  • Voor autoverkeer op de Nieuweweg is er geen belemmering.
  • Het fietspad is tussen De Zuyt Bruyn en het Wenpad in beide richtingen afgesloten voor doorgaand fietsverkeer. Fietsers volgen een omleiding via de Madepolderweg.
  • Projectgebied loopt tot aan het Wenpad, maar deze blijft bereikbaar vanaf Den Haag.

Volg VerkeerZH op Twitter