Afsluitingen Nieuweweg N211 t/m eind oktober

Gepubliceerd op 18 oktober 2018Op de Nieuweweg (N211) bij Poeldijk zijn er nacht- en weekendafsluitingen in de periode vanaf woensdag 17 oktober tot en met eind oktober. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is er een wegafsluiting nodig voor verkeer in 2 richtingen. Het werkgebied is gelegen op de Nieuweweg tussen de rotonde bij het ABC-terrein en de kruising van Poeldijk. In opdracht van de provincie Zuid-Holland wordt ook asfalt vervangen op enkele rijstroken van de N213. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op de Nieuweweg eind oktober klaar.

N211: Afsluitingen Nieuweweg tussen de rotonde en de kruising

Er is een wegafsluiting voor doorgaand auto- en vrachtverkeer tussen de rotonde bij het ABC-terrein en de kruising bij de entree van Poeldijk. Aannemer BAM Infra werkt aan de definitieve weginrichting.

Nachtafsluitingen N211 Nieuweweg tussen de rotonde ABC en de kruising Poeldijk

  • Woensdag 17 oktober 22.00 uur tot donderdag 18 oktober 6.00 uur
  • Donderdag 18 oktober 22.00 uur tot vrijdag 19 oktober 06.00 uur
  • Donderdag 25 oktober 22.00 uur tot vrijdag 26 oktober 06.00 uur

Weekendafsluitingen N211 en N213 (tussen Rolpaal en kruising Poeldijk)

  • Vrijdag 19 oktober 22.00 uur tot maandag 22 oktober 06.00 uur
  • Vrijdag 26 oktober 22.00 uur tot maandag 29 oktober 06.00 uur

N213: vervangen asfalt gedeelte rijstroken richting Poeldijk

Tijdens 2 weekendafsluitingen wordt ook het asfalt op de N213 vervangen, net voor de kruising bij Poeldijk. Het gaat om de rijstroken voor verkeer vanuit Naaldwijk richting Poeldijk. De afsluiting begint bij de Rolpaal (Honselersdijk) en eindigt bij de kruising Poeldijk. De kruising zelf is beschikbaar voor doorgaand verkeer vanuit Poeldijk en de Monsterseweg richting Naaldwijk. Verkeer vanuit Naaldwijk volgt een omleidingsroute via het Poeldijksepad.

Verkeerssituatie

  • Geen doorgaand verkeer mogelijk over de Nieuweweg (N211) van de kruising bij Poeldijk tot de rotonde bij het ABC-terrein. Auto- en vrachtverkeer volgt een omleiding via de Lozerlaan <> N211 Wippolderlaan <> N222
  • Kruising Monsterseweg-Voorstraat-Nieuweweg is beschikbaar voor autoverkeer vanuit Poeldijk en de Monsterseweg richting Naaldwijk. Verkeer vanuit Naaldwijk richting het centrum van Poeldijk volgt de omleidingsroute via het Poeldijksepad.
  • Buiten de genoemde tijden van afsluiting blijft de huidige verkeerssituatie van toepassing. Doorgaand auto- en vrachtverkeer is alleen mogelijk in één richting vanuit Poeldijk naar Den Haag. Verkeer vanuit Den Haag volgt een omleiding.

Verkeer in 1 richting tot 31 oktober 16.00 uur

De huidige verkeerssituatie blijft tot en met 31 oktober 16.00 uur van toepassing tussen de rotonde bij het ABC-terrein en de kruising bij Poeldijk. In deze periode zijn er resterende werkzaamheden gepland, zoals het afwerken van de bermen en inritconstructies. Langs de Nieuweweg tussen de kruising en de Madepolderweg worden ook innovaties aangebracht en lichtmasten vervangen.


Volg VerkeerZH op Twitter