Festival Locatie & Informatie
Het Bentwoud ligt op het grondgebied van Alphen aan den Rijn en Waddinxveen, tussen Zoetermeer, Benthuizen, Waddinxveen en Boskoop in. De festivallocatie is ten zuiden van golfbaan Bentwoud. Op de kaart hiernaast zie je precies hoe je er moet komen.

Kom met de fiets

Kom vooral met de fiets naar het festivalterrein. Kom je toch met de auto? Dan is er beperkte parkeergelegenheid bij de voetbalverenigingen BSC 68 (Benthuizen) en DSO (Zoetermeer). Deze parkeerplaatsen staan vanaf de N209 aangegeven met P1 (DSO) en P2 (BSC). Vanaf de parkeerterreinen is het circa 15 minuten lopen naar het festivalterrein. Slecht ter been? Maak dan gebruik van het pendelbusje. Vanaf DSO (P1) en De Weidemolen (in Zoetermeer) rijden ook huifkarren naar het festival.

Slecht ter been?

Het Bentwoud Festival vindt plaats midden in een natuurgebied. Dat betekent ook dat het terrein hobbelig en hier en daar drassig is. Toegang voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn, is dan ook beperkt. Er is geen mindervalidentoilet, maar wel assistentie beschikbaar.

Je kunt niet parkeren bij het festivalterrein. Zie de tekst hierboven. Wel is het eventueel mogelijk personen met een handicap af te zetten bij het festivalterrein. Je hebt hiervoor een gehandicaptenkaart in je auto of busje nodig. De beveiliging laat je dan door. De auto of het busje moet vervolgens wel op een van de aangewezen parkeerplaatsen geparkeerd worden. Vanaf de parkeerterreinen gaan busjes en huifkarren naar het festival.