Leergang Zuid-HollandBegin oktober 2021 start de tweede editie van de Leergang Zuid-Holland met als titel ‘Taaie Thema’s en Duivelse Dilemma’s’.

Tijdens de leergang Zuid-Holland staan ontmoeten, het ontdekken van nieuwe feiten, inzichten en methodes en het samen leren centraal. Het gaat om verdieping en vrije gedachtenwisseling. Juist ook tussen politici, bestuurders en ambtenaren. De zes modules zijn telkens een mix van luisteren en zelf in allerlei werkvormen actief aan de slag gaan. Er wordt gestreefd naar locaties en sprekers die inspirerend zijn en passen bij de thematiek van de modules.

De doelgroep bestaat uit de volgende ‘groepen’, allen werkend bij gemeenten, provincie, waterschappen, veiligheidsregio’s of publieke (regionale) samenwerkings- en/ of uitvoeringsorganisaties binnen de grenzen van de provincie Zuid-Holland:

  • Vertrouwde gezichten: Volksvertegenwoordigers, bestuurders en topambtenaren (directieniveau of senior beleidsambtenaren).
  • Bruisende talenten: De beste en meest veelbelovende jonge werknemers tot en met 35 jaar uit de genoemde organisaties.

Dag en tijd

  • De modules vinden voor vertrouwde gezichten plaats op donderdagavonden van 17:00 - 22:00 uur.
  • Voor bruisend talent op vrijdagochtend plaats van 09:00-13:00 uur.
  • De derde en zesde module zijn gezamenlijk en vinden op donderdagavond van 17:00 - 22:00 uur plaats

Kosten en inschrijving

Deelname kost per deelnemer € 1.295,--, exclusief btw. Deelname is alleen mogelijk aan de leergang als geheel. Bij afwezigheid kan een collega de vaste deelnemer vervangen. Vragen? Enthousiast en wil je je graag inschrijven? Neem dan contact op met de organisatie via . Neem voor meer informatie een kijkje in de brochure op LinkedIn.