Groot onderhoud Leiderdorpsebrug
De provincie Zuid-Holland voert in opdracht van gemeente Leiderdorp in 2019 en 2020 groot onderhoud uit aan de Leiderdorpsebrug (ofwel Stierenbrug). De werkzaamheden aan de brug gebeuren in 3 periodes waarvan de eerste twee inmiddels succesvol zijn afgerond. Voor de laatste werkzaamheden wordt een datum gezocht.

Wat gaat er nog gebeuren?

Tijdens de laatste werkzaamheden wordt de aandrijving van het beweegbare gedeelte hersteld. Ook wordt ervoor gezorgd dat de brug na de renovatie op afstand bediend kan worden.

De laatste werkzaamheden aan deze brug zijn vertraagd. Hierover is in dit nieuwsbericht meer te lezen. Er wordt gezocht naar een andere datum en deze wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

BouwApp

Actuele informatie over het onderhoud aan de Leiderdorpsebrug is te vinden via de BouwApp. Hierop plaatst de aannemer regelmatig updates over het project. De BouwApp is te downloaden voor Android (Play Store) en Apple (App Store).

Groot onderhoud bruggen

Het onderhoud aan de Leiderdorpsebrug is afgestemd met het groot onderhoud aan de Zijlbrug en de Spanjaardsbrug. Op de pagina Groot onderhoud Zijlbrug, Spanjaardsbrug en Doesmolenbrug is meer te lezen over de andere bruggen.