N207/N452: Tijdelijke rijbaanafzetting rotonde bij Amaliabrug

Gepubliceerd op 3 oktober 2018Op de rotonde N207/N452 zijn tussen 9 en 16 oktober rijbaanafzettingen in verband met de oeververvanging Gouwe ter hoogte van de Amaliabrug.

Rotonde N207/N452

De provincie Zuid-Holland vervangt de oevers aan de oostzijde van de Gouwe ter hoogte van de Amaliabrug. Van 9 tot 16 oktober vinden hijswerkzaamheden plaats langs de rotonde die de N207 met de N452 verbindt. Daarvoor is een rijbaanafzetting nodig op de rotonde. De rechterrijbaan van de rotonde van de Henegouwerweg richting Nieuwe Gouwe O.Z. wordt tijdelijk gestremd, de linkerbaan blijft wel gewoon open. Hierdoor blijven alle richtingen zonder omleidingen bereikbaar, maar omdat de rotonde minder capaciteit heeft kan er wel hinder optreden.

Afzetting rijbaan rotonde

Het werkgebied bevindt zich zo dicht bij de rijbaan van de rotonde, dat er voor de veiligheid een rijbaanafzetting nodig is tijdens het inhijsen en het plaatsen van de nieuwe damwanden. Het gaat om de rijbaan aan de kant van het water. De afzettingen staan gepland van 9 tot en met 12 oktober en van 15 tot en met 16 oktober, van 09.00 uur tot 15.00 uur. Het verkeer wordt om de werkzaamheden geleid.


Volg VerkeerZH op Twitter