N211: Rotonde Zwartendijk/MolenwegDe provincie Zuid-Holland heeft de  kruising van de N211 – Zwartendijk/Molenweg in Monster omgebouwd tot een turborotonde. Dit is een rotonde met 2 rijstroken. De turborotonde verbetert de veiligheid en zorgt dat het verkeer makkelijker kan doorrijden. De werkzaamheden zijn grotendeels afgerond.

Afrondende werkzaamheden

De komende tijd ronden we het werk aan de turborotonde af. Dit levert geen hinder op voor de omgeving.

Geluidsscherm bij de rotonde

De provincie gaat de komende tijd nog aan de slag met het plaatsen van een geluidsscherm bij de rotonde. Het geluidsscherm begint bij de Molenweg en loopt door tot aan de schutting ter hoogte van Emmastraat 6. Het scherm wordt 4 meter hoog. Hiervan is de onderste 3 meter van hout en daar bovenop wordt 1 meter transparant kunststof geplaatst. Ga naar ‘Hoe komt het eruit te zien? ’ voor impressies.

Beplanting

Rondom de rotonde komen verschillende soorten planten en bomen. Vanwege het plantseizoen doen we dit in het najaar. De gemeente Westland laat een bedrijf de rotonde adopteren om planten in het midden van de rotonde aan te brengen. In het water en op de oever worden door de aannemer waterplanten aangebracht.

Borden bebouwde kom

Op dit moment wacht de provincie op de levering van de bebouwde komborden. Zodra deze geleverd zijn, plaatsen we deze aan de zijde van de Emmastraat.


Hoe ziet het eruit?