N223: Afsluitingen Noord-Lierweg in De Lier vanwege aanleg rotonde

Gepubliceerd op 28 september 2017De Noord-Lierweg tussen Woudtzicht en de N223 is van 11 oktober 07.00 uur tot en met 22 december 17.00 uur in beide richtingen voor alle verkeer gesloten.

Update:

De huidige afsluiting van de Noord-Lierweg zal helaas langer duren dan gepland. Dit komt onder andere doordat materialen niet op tijd kunnen worden geleverd.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is de Noord-Lierweg t/m zondag 18 maart 2018 tussen Woudtzicht en de N223 in beide richtingen voor alle verkeer gesloten.

Bereikbaarheid

Woningen en bedrijven blijven bereikbaar vanuit de richting De Lier. (Brom)fietsers worden via de fietstunnel bij de Molenlaan omgeleid. Doorgaand verkeer vanaf de Veilingweg naar de N223 is niet mogelijk. Wij verzoeken u om uw bezoekers en leveranciers hierop te wijzen aangezien keren op deze weg niet mogelijk is.

Duurzaam en Veilig

De kruising Noord-Lierweg – Oostbuurtseweg is een drukke en gevaarlijke kruising in de N223. De N223 (Westland – Midden-Delfland) is een van de belangrijkste ontsluitingswegen van het Westland. In samenwerking met de gemeenten Westland en Midden-Delfland wordt de N223 Duurzaam en Veilig ingericht. Met de aanleg van de rotonde Noord-Lierweg – Oostbuurtseweg verbetert de verkeersveiligheid en leefbaarheid en is er een betere doorstroming vanuit de zijwegen van de N223.


Volg VerkeerZH op Twitter