Uitvoering werkzaamhedenWat gaat er gebeuren?

We voeren een compleet pakket aan maatregelen uit om de weg veiliger in te richten. Tegelijkertijd voeren we groot onderhoud uit. Er komt nieuw, stil asfalt en nieuwe belijning over het hele traject van ca. 10 kilometer.

Ook plaatsen we twee faunapassages. Deze passages worden ook weleens natuurtunnels of ecopassages genoemd. Kleine dieren kunnen hiermee veilig van de ene naar de andere kant van de weg. Met de twee faunapassages verbindt de provincie natuurgebieden met elkaar. Dat past in de plannen voor het Natuurnetwerk Zuid-Holland.

Aannemer

De Vermeulen Groep is de aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren. Vermeulen verzorgt ook de communicatie met bewoners, organisaties en bedrijven die direct langs de weg gevestigd zijn. De omgevingsmanagers proberen persoonlijk langs te gaan bij alle aanwonenden en bedrijven om een toelichting te geven op de plannen.

Bouwinformatiepunt

Op het werkterrein aan de oostkant van Haastrecht richt de aannemer een bouwinformatiepunt in. Dit is op het erf van Loon- en Verhuurbedrijf Aantjes, Provincialeweg Oost 107-B.
Heeft u specifieke vragen? Plan dan een afspraak met een van de omgevingsmanagers. Dat kan van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00-17.00 uur. Een afspraak maken kan via een e-mail aan of telefonisch (direct aanwonenden ontvangen mobiele nummers van omgevingsmanagers).