Organisatie in ontwikkelinghoningraat-17 jan

Naar een Provincie van Waarde

In alles wat we doen maken we de opgave leidend, brengen we de medewerkers als professional in positie en maken we de organisatie daaraan dienend. Dat is de kern van onze organisatieontwikkeling. In deze tekening is dat verbeeld: de medewerker staat daarin centraal, zij of hij werkt direct of ondersteunend, samen met collega’s en externe partners aan een slimmer, schoner en sterker Zuid-Holland. De organisatie ondersteunt met faciliteiten, resources en systemen.

Stapstenen

De gekleurde tegels zijn de onderdelen van onze organisatieontwikkeling. Ze vormen de stapstenen op weg naar een Provincie van Waarde. Ze zijn gericht op het beter toerusten van medewerkers (de groene tegels), een andere manier van werken aan inhoudelijke thema’s (blauw), nieuwe afstemmingsstructuren (oranje) of op een betere ondersteuning (geel).

Wil je meer weten over onze organisatieontwikkeling? Bekijk dan de documenten onder aan deze pagina. Het is een selectie uit interne stukken die je een kijkje in de keuken geven van onze organisatieontwikkeling.

Bekijk de afbeelding in het groot (jpg, 1.9 MB)