Festival van de Toekomst 2021Het Festival van de Toekomst wordt verzet.

Zo, dat hoge woord is eruit. Een online festival organiseren is één ding. Fysiek samenwerken achter de schermen om een festival van hoge kwaliteit neer te zetten, is heel iets anders. De lockdown die verlengd en mogelijk verzwaard wordt, de niet snel genoegd dalende cijfers en de dreiging van de Britse mutatie van het virus. Ook al is het draaiboek voor de organisatie backstage geheel coronaproof, het voelt niet goed. Niet alleen omdat wij als overheidsorganisatie een voorbeeldrol te vervullen hebben, maar met name omdat we geen partners en collega’s aan mogelijke veiligheidsrisico’s willen blootstellen.

Overmacht dus, waardoor het festival tot nader order wordt uitgesteld. Zodra het kan, veilig en verantwoord is zetten we alle bouwstenen van het festival opnieuw in elkaar en prikken we een nieuwe datum voor het Festival van de Toekomst. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de nieuwe datum? Meld je aan voor de updates!

Tot die tijd gaan we door met toekomst maken. In ons dagelijks werk, maar vooral door ons nu goed aan de maatregelen te houden. Thuis te blijven, afstand te houden en naar elkaar om te kijken. Wij kunnen dit. Samen.


Op het Festival van de Toekomst willen we samen met andere toekomstmakers innovatief Zuid-Holland naar the next level brengen. Om onze provincie elke dag beter te maken, zodat Zuid-Holland een aantrekkelijke plek blijft om ook in dit nieuwe tijdperk gezond en gelukkig te kunnen leven.

Het Festival van de Toekomst zal geheel online worden georganiseerd en ingestoken vanuit 3 invalshoeken: Leading in technology; Made in Zuid-Holland en Gelukkig, Gezond & Leefbaar.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de nieuwe datum? Meld je aan voor de updates!

Vrienden van het Festival

Tijdens het festival worden diverse sessies georganiseerd in samenwerking met andere partijen! Meer partijen worden nog toegevoegd.