Stel je voor: trainee bij de provincie Zuid-Holland
Ben je kort geleden afgestudeerd aan een universiteit? Zit je vol plannen en energie? En wil jij meewerken om Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker te maken? Stel je dan eens voor hoe je carrière kunt maken bij de meest bedrijvige provincie van Nederland, in het politieke hart van Den Haag!

Sinds oktober 2016 nemen 12 ambitieuze trainees deel aan een 2-jarig traineeprogramma. Zij werken aan 3 opdrachten van 8 maanden binnen verschillende vakgebieden.

Wij zijn continu op zoek naar getalenteerde kandidaten die Zuid-Holland vooruit willen helpen. Bijvoorbeeld met schone energie, een innovatieve economie, een gevarieerd landschap en een goede mobiliteit op wegen, rails en water.

HBO en WO trainees

De voorbereidingen voor 2 nieuwe traineeprogramma’s (een generiek programma op WO-niveau en een HBO-expertprogramma gericht op bedrijfsvoering) zijn gaande. Beide starten in september 2018. Daarover wordt meer informatie bekend gemaakt. Meer weten? Mail Lilian Wiegant: trainee- en stagecoördinator.

Even voorstellen...

Benieuwd wie we zijn en wat we doen? Lees meer over het werk van onze huidige trainees, die samen met 1600 collega's elke dag werken aan de opgaven waar wij voor staan: wonen, werken en recreëren mogelijk maken in de dichtstbevolkte provincie.