Ga naar de inhoud

Translate page

We use WeGlot to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Select language


Provincie Zuid-Holland
Zoeken
Direct naar
  • Home
  • Onderwerpen

    • Circulair
    • Digitaal Zuid-Holland
    • Economie
    • Energie
    • Gezondheid en welzijn
    • Internationaal
    • Klimaatadaptatie
    • Kwaliteit openbaar bestuur
    • Luchtvaart
    • Milieu
    • Natuur en Landschap
    • Omgevingsbeleid
    • Recreatie, Toerisme en Sport
    • Verkeer en Vervoer
    • Water
    • Wonen en Ruimte
  • Actueel

    • Bekendmakingen
    • Nieuws
    • Nieuwsbrieven
    • N-wegen
    • Participatie
    • Podcast
    • Provinciaal archief
    • Verkeersinformatie
  • Politiek en bestuur

    • Provinciale Staten
    • Gedeputeerde Staten
    • Commissaris van de Koning
    • GS-Besluiten
    • Begroting Zuid-Holland
    • Coalitieakkoord 2023-2027
    • Geodata en kaarten
  • Online regelen

    • Belastingen en leges
    • Bezwaren en klachten
    • Informatie
    • Meldingen en verzoeken
    • Leges infrastructuur
    • Overig
    • Provinciale regelingen
    • Subsidies
    • Ter inzage
    • Vergunningen
  • Contact
  • Organisatie
  • Werken bij
Direct naar
  • Contact
  • Organisatie
  • Werken bij
  1. Home ›
  2. Politiek en bestuur ›
  3. Provinciale Staten ›
  4. Nieuws ›
  5. Symposium: 'Voedsel als brandstof' 28 mei
Deel dit op
  • Delen op Facebook
  • Delen op X
  • Delen op LinkedIn

Lees voor

Symposium: 'Voedsel als brandstof' 28 mei



Biodiversiteit, eenzaamheid, gezondheid, stikstof en klimaatadaptatie. Op het eerste gezicht hebben deze uitdagingen weinig met elkaar gemeen. Toch worden ze verbonden door een rode draad: voedsel.
Imke de Boer, onderzoeker aan Wageningen universiteit én finalist voor de Rockefeller Food Vision Prize deelt op 28 mei haar visie op de toekomst van ons voedselsysteem.

Imke neemt ons mee aan de hand van drie onderwerpen:

  • Integraal Voedselbeleid, wat en waarom?
  • Een visie op de akkerbouw
  • Stad en Ommeland

Na elke pitch gaan we in gesprek over haar visie. Onder andere Hanno Pijl (LUMC), Bas Cloo (Dutch Cuisine) en Martin van Gogh (Greenport West-Holland) schuiven aan. Zij nemen ons mee in hun dagelijkse praktijk. Welke kansen en obstakels zien zij, en wat is er nodig om een duurzaam voedselsysteem te realiseren?

Provincie Zuid-Holland nodigt u uit om van 9.30 tot 11.00 aan te schuiven en u te laten inspireren.

Krachtig Zuid-Holland

Volg ons op sociale media

  • Facebook
  • X
  • LinkedIn
  • Mastodon
  • Instagram
  • Archief website
  • Cookies
  • Privacy
  • Toegankelijkheid
  • Ict-kwetsbaarheid melden
  • Home
  • Onderwerpen
  • Actueel
  • Politiek en bestuur
  • Online regelen
  • Organogram
  • Contact