Toegankelijkheidsverklaring
De provincie Zuid-Holland wil dat iedereen alle informatie en diensten op onze website goed kan lezen en gebruiken. Daarom werken we continu aan het verbeteren van de toegankelijkheid van de website www.zuid-holland.nl. Op deze manier streven wij ernaar om te voldoen aan de Europese norm EN 301 549. Deze norm verwijst naar de technische standaard WCAG 2.1 van W3C, over het toegankelijk maken van content op websites en in webapplicaties voor mensen met een functiebeperking (voorheen de Webrichtlijnen).

Certificaat van toegankelijkheid

De website www.zuid-holland.nl voldoet gedeeltelijk aan de richtlijnen van WCAG 2.1-AA. Het laatste onderzoek is afgerond op 22 oktober 2020.

Digitale toegankelijkheid

Het doel van de richtlijnen voor toegankelijkheid is dat de website toegankelijk is voor zo veel mogelijk mensen. Dus ook bezoekers met beperkingen of voorkeuren. Meer informatie hierover is te vinden op www.digitoegankelijk.nl.

Oude informatie

Oude versies van pagina’s, documenten en teksten van de website blijven vanuit een archieffunctie beschikbaar, via zuid-holland.archiefweb.eu. Als u informatie uit het archief wilt gebruiken die voor u niet toegankelijk is, kunt u via het contactformulier met ons opnemen.

Problemen

Komt u een probleem tegen met de toegankelijkheid van deze website? Geef het aan ons door via het contactformulier. Wilt u dan de link naar de webpagina vermelden waar u het probleem bent tegengekomen?