BekendmakingenActuele bekendmakingen van de provincie verschijnen op www.overheid.nl. U vindt op deze website de verwijzingen naar de bekendmakingen. De website Overheid.nl biedt meer mogelijkheden om de bekendmakingen te filteren, bijvoorbeeld op postcode en door in te zoomen op een kaart.

Hieronder vindt u een overzicht van de actuele bekendmakingen van de provincie Zuid-Holland via het zoekscherm op deze pagina. U kunt zoeken naar specifieke bekendmakingen van de provincie via het zoekscherm op deze pagina.

Naast deze bekendmakingen vindt u op deze website ook verwijzingen naar bekendmakingen van andere overheidsorganisaties (gemeente, waterschap), die betrekking hebben op uw buurt.

Via de website www.overheid.nl kunt u zich abonneren op de e-mailservice onder 'Berichten over uw buurt'. Zo wordt u per e-mail attent gemaakt op een besluit of ander gepubliceerd bericht dat van toepassing is op uw eigen woonomgeving.

Zoekt u Provinciale bladen? Deze worden sinds 1 januari 2014 digitaal aangeboden via www.officielebekendmakingen.nl. De nummervolgorde kan anders zijn dan u gewend was.

Publicaties van de provincie in de Staatscourant vindt u ook via www.overheid.nl.

Via archiefweb.eu vindt u de Provinciale bladen van 1 januari 1998 tot 1 januari 2014.